KONCERT GODINE SVE BLIŽE: Osigurajte si povoljniju ulaznicu za Zucchera na vrijeme!

Glazbena mega-zvijezda, Adelmo Fornaciari, svima poznat po umjetničkom imenu Zucchero, u sklopu svoje svjetske turneje ‘Wanted 2018’ dolazi u Hrvatsku, a nakon 10 godina ponovno u Opatiju

Dana 17. srpnja 2018. s početkom u 21 i 30, jedna od najljepših otvorenih scena na Mediteranu, opatijska Ljetna pozornica, ugostit će slavnog talijanskog glazbenika.

Opatijska publika imati će prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim svjetski poznatim skladbama.

https://www.youtube.com/watch?v=S-34J2S7yV0

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joea Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji ‘Wanted’ (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti.

Cijena ulaznica do 30. lipnja iznosi 200, a od 1. srpnja cijena ulaznice iznosi 300 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari