IZJEDA NAS NERVOZA?

KORONA-HISTERIJA U RIJECI: Party u kafiću ili svjetlo iz frižidera izazvali “rat” na društvenim mrežama!

Foto: Facebook/S.L./NREF

U jednoj od najpopularnijih “riječkih” Facebook grupa večeras je osvanula informacija kako se u jednom kafiću održava “korona-party”

Trenutno u jednom kafiću pored Guvera fešta. 🙂 Policija obaviještena.“, stoji kratko u objavi administratora grupe S.L. iznad slike zatvorenog ugostiteljskog objekta iz kojega prodire slabašno svjetlo.

Doista trenutno nemamo pojma tko je unutra, je li netko uopće unutra i što se zapravo događa, ali je ova kratka informacija s društvene mreže, provjerena ili ne, izazvala pravi “rat” komentara kojih se u nešto više od sat vremena skupilo gotovo 200!

Najoštrija je bila reakcija jedne članice grupe koja, najblaže rečeno, nije dobro primila vijest ili “vijest” o možebitnom “korona partyu”.

Prenosimo komentar jedne Riječanke kako je izvorno napisan:

Postovani gospodin L.,

Prije nego li odete drugim ljudima policiju i civilnu zastitu zvat na vrata molila bih Vas lijepo da pogledate unutar kafica te provjerite vasu informaciju o “festi”. Doticni vlasnik ovoga kafica je otisao na 10 minuta pogledati dali je sve u redu, jer znate danasnji svijet je spao na ceste krade ( pogotovo sada u vrijeme ove pandemije) koji je isto tako doticni vlasnik vidio i imao u ovom kaficu vise puta, te da ovakve lazne informacije ne objavljujete ako niste culi muziku ili vidjeli grupu ljudi unutar kafica, jer ih nije bilo, te isto tako Vas molim da ljudima ne pokusavate zagorcat situaciju vise nego sto je sama po sebi, na temelju vasih neprovjerenih informacija posto je svijetlo u kaficu bilo od frizidera ,ako nisu nista ucinili protuzakonito.
Te isto tako smatram da sve navedeno biste Vi trebali znati, te da je nepotrebno da Vam dijete objasnjava kako provjeriti odrzava li se “festa” u nekom kaficu.”, napisala je S.D.L nakon čega nije trebalo dugo čekati na odgovor administratora grupe S. L.-a.

“S. D. L. ne seri. Vjerujem mojem izvoru. Ako me je iznevjerio, prihvatit ću potpunu odgovornost (iako nisam ni blizu). Dakle, još jednom, ne seri ili me tuži za klevetu!!!!”, napisao je ovim komentarom očito jako iznervirani administrator Facebook grupe u kojoj je objavljena vijest (ili “vijest”).

Kako je u ovoj prepisci već rečeno da je pozvana policija, bit će zanimljivo dobiti konačni pravorijek od snaga sigurnosti i reda. Već smo zatražili odgovor, a kada budemo imali (provjerenu) informaciju o ovome događaju, izvijestit ćemo čitatelje.

ZAKLJUČAK ove priče možete pogledati OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari