TRADICIJA I SPORT

Galerija | U Kostreni održan tradicionalni humanitarni Božić na hakli. Pogledajte kako je bilo!

Tradicionalni košarkaški turnir Božić na hakli  u Sportskoj dvorani Kostrena okupio je mnoštvo igrača i publike ujedinjenih u humanitarnu akciju prikupljanja za potrebite.

Prepuna parkirališta pored dvorane i ovog su petka, 23. prosinca, jasno dala do znanja da je Sportska dvorana Kostrena ponovo poprište sportskih susreta i nadmetanja. Nakon odbojke i karatea prošlog vikenda, u petak su dvoranom odzvanjali škripa tenisica, zvuk košarkaške lopte i božićnih pjesama.

Uz podršku Općine Kostrena i Sportske zajednice Kostrena Božić na hakli organizirao je Košarkaški klub Kostrena, a košarkaško nadmetanje ima i humanitaran karakter: kotizacija za sudjelovanje sastojala se od namirnica koje su potrebne za rad Socijalne samoposluge u Rijeci.

Božić na hakli 2022. održao se 23. prosinca, a sudjelovale su kategorije mini basketa: dječaka, djevojčica, mlađih kadeta i košarke u kolicima. Osim ovog u Kostreni, Božić na hakli održao se i na Cresu s istim humanitarnim ciljem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari