RADOVI U KOSTRENI

Galerija | Pogledajte što je novo: U Kostreni se popravljaju štete od olujnog juga a plaže se ‘šminkaju’ pred kupališnu sezonu

Prošlogodišnje olujno jugo u studenome pričinilo je velike štete u čitavom priobalju. Na području Kostrene oštećene su neke od plaža i različita komunalna oprema pa je tako uz redovno održavanje i pripremu sezone bilo potrebno osigurati i dodatna značajna sredstva za sanaciju

Dio oštećenja je već saniran, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu. Među većim zahvatima su izrada nove pasarele kod JK Galeb, izrada 230 metara nove ograde uz obalni put, bojanje ograde u dužini od oko 650 metara i novi ogranak vodovoda od Šetališta kostrenskih pomoraca do obalnog puta kod Kostrenke, čiji će nastavak biti dovod vode za tuševe na plaži ispod Kostrenke te plaži Smokvinovo.

Uz ove radove sanirano je i puknuće vodovodne cijevi kod vaterpolo kluba, sanirana su oštećenja na plaži Veli jarak koja će se prije sezone također urediti.

Sanirana su i oštećenja na platoima ispod Kostrenke i plaži Nova voda, stepenice za plažu između uvale Žurkovo i vaterpola te za ulaz u more u Žurkovu poslije Vala.

Obavljen je i niz sanacija oštećenja na potpornim zidovima duž obalnog puta kao i na inox opremi koja će se do sezone u cijelosti popraviti ili postaviti nova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari