160 METARA

KOSTRENA Završeni radovi na izgradnji nogostupa u Šodićima

Završeni su radovi na izgradnji nogostupa u Šodićima i uoči produženog vikenda i pojačanog prometa ponovno uspostavljen promet magistralom u punom profilu.

Nogostupom dužine 160 metara na dijelu državne ceste DC8 u Šodićima, povezana je pješačka površina uz magistralu s novoizgrađenim nogostupom kod Doma zdravlja čime je povećana sigurnost kretanja pješaka i pristup pješačkom putu koji povezuje dvije za mještane Kostrene važne lokalne prometnice i olakšava im pristup autobusnim stajalištima kao i zgradi Domu zdravlja u kojem se pored liječničkih ordinacija nalaze ljekarna i poštanski ured.

Građevinski radovi su krenuli krajem travnja i obuhvatili izgradnju nogostupa sa sjeverne strane kao i prostorno usklađenje i dogradnju rubnjaka s južne strane lokalne ceste LC 58054 te je postavljena nova javna rasvjeta.

Investitor je Općina Kostrena, a izvođač radova tvrtka Migrad d.o.o. iz Kostrene. Radovi su izvedeni uz suglasnost Hrvatskih cesta i nadležnog Ministarstva, s ciljem poboljšanja tehničkih karakteristika prometnice i povećanja sigurnosti prometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari