SULUDI ČIN

Je li ovo neki novi blesavi TikTok trend? U Rijeci nemilosrdno skršili ‘javni’ romobil, navodno nije prvi uništen na taj način

Screenshot video (Facebook/Volim grad koji teče)

“Vandalizam usred bijela dana. Zar smo stvarno na to spali?”, pita se član popularne ‘riječke’ Facebook grupe ‘Volim grad koji teče’

Objavi je priložen i video na kojem se vide dvije mlađe osobe usred vandalskog čina. Jedna osoba snažnim udarcima nogom uništava prijevozno sredstvo koje bi trebalo služiti svim građanima Rijeke, dok druga osoba sve to metodički snima.

Dosta, o čemu je ovdje riječ? Javni romobilski prijevoz u gradu Rijeci naišao je uglavnom na dobar prijem korisnika i nije rijetkost vidjeti one mlađe, pa i starije građanke i građane kako u bilo koje doba dana voze romobile skraćujući si na taj način vrijeme putovanja gradom.

Video možete pogledati ovdje:

https://www.facebook.com/192268339350097/videos/6345440068842603/

Što je ove mlade ljude nagnalo na ovako bezobziran vandalski čin nije nam poznato, no svakako bi svoju mladenačku energiju mogli iskoristiti i usmjeriti na daleko ljepše i svrsishodnije načine.

Ako je i stvarno riječ o nekom suludom izazovu na društvenim mrežama, nešto gluplje već odavno nismo vidjeli. Zar ne možete pametnije?!

Mir, a ne rat. Pustite romobile na miru! Daleko su oni još od umjetne inteligencije. Čuvajte snage…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari