EVO ŠTO VAS OČEKUJE NA MANIFESTACIJI

Kostrenski triatlon ove subote organizira utrke za profesionalce i rekreativce

Supersprint triatlon i ove godine ima međunarodni predznak a prvi puta utka je dio Alpen Adria Triahtlon Cupa

Triatlon klub Rival organizator je Kostrenskog triatlona koji će se održati u subotu 29. lipnja. Utrke će se održati u više natjecateljskih kategorija, a mogu sudjelovati profesionalni sportaši te rekreativci.

Zbog održavanja manifestacije parkiralište Nova voda bit će zatvoreno od petka 28. lipnja od 21 sati sve do kraja održavanja triatlona, a za sav promet bit će zatvorena i dionica ceste kako je prikazano u grafičkom prikazu u privitku objave.

Glavna utrka za licencirane sportaše sastoji se od 375 metara plivanja, 10 kilometara bicikliranja i 2.9 kilometara trčanja. U sportsku manifestaciju primarno namijenjenu sportašima licenciranim od strane Hrvatskog triatlon saveza, mogu se uključiti i ostali zainteresirani, upravo zbog promotivnog karaktera utrke te sudjelovati na Promo akvatlonu za početnike, Promo akvatlonu za kadete kao i Promo akvatlonu za odrasle rekreativce.

Plivački dio manifestacije bit će u akvatoriju ispred plaže Nova voda dok će se cestovni dio odviti na dionici ulice Šetalište kostrenskih pomoraca od skretanja za Doričiće- Ulice hrvatskih branitelja pa do ulaza u pogon HEP TE Urinj prilikom čega će biti uspostavljen i privremeni režim prometa.

Sve informacije o prijavi, trasama utrke i program natjecanja mogu se vidjeti na Raspisu Kostrenskog triatlona. 

PRILOZI

 Trasa zabrane prometovanja001 (584,83 KB)

 KOSTRENSKI TRIATLON 2024 – PRVENSTVO HRVATSKE SST 2024 by TK RIVAL 12062024 (1,55 MB)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari