OD 30. RUJNA

Krajem rujna u Rijeci će se održati nautički sajam Rijeka Boat Show

Oko 80 izlagača predstavit će se na ovogodišnjem nautičkom sajmu Rijeka Boat Show koji će se od 30. rujna do 2. listopada održati na Gatu Karoline Riječke.

Pod motom „Luka je grad, grad je luka“ brojni izlagači prezentirat će atraktivne brendove iz svijeta nautike, plovila hrvatske male brogodragnje te mnoštvo raznolike prateće opreme.

Rijeka Boat Show nasljednik je duge tradicije nautičkih sajmova u Rijeci, započete još daleke 1984. godine pokretanjem Nautice. Taj najstariji sajam plovila i nautičke opreme u Hrvatskoj i regiji postavio je temelje daljnjeg razvoja sajmova vezanih uz more i plovidbu.

Novi menadžment 2019. godine sajmu donosi novo, aktualno ime Rijeka Boat Show, svake godine podižući kvalitetu organizacije, ali i broj izlagača.

„Preuzimajući odgovornost za sajam 2019. godine, zacrtali smo cilj, a to je velik i značajan nautički sajam. Recentna događanja u Rijeci i okolici, vezana za nautičku luku Porto Baroš i ostale investicije u nautici od strane snažnih inozemnih, ali i domaćih kompanija, otvaraju nove perspektive i mogućnosti da Rijeka Boat Show postane snažan i referentan sajam nautike“, ističu organizatori koji i ove godine najavljuju maksimalnu popunjenost izlagačkih kapaciteta.

U tri sajamska dana organizatori očekuju preko 10.000 posjetitelja, a neka od izloženih plovila i opreme moći će se i isprobati.

Grad Rijeka manifestaciju Rijeka Boat Show podupire kroz Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za organizaciju događanja na području grada Rijeke u 2022. godine.

Sve novosti i informacije mogu se saznati na novim mrežnim stranicama sajma www.rijekaboatshow.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari