Krajem veljače u Rijeci osma Rijeka psihologije

Foto: Ilustracija

Od 18. do 24. veljače 2019. godine u Rijeci će se održati osma manifestacija Rijeka psihologije

Cilj manifestacije je popularizacija psihologije i promicanje njezinog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, tribina, promocija, debata, izložbi i znanstvenih kafića.

Prijavljeno je više od 80 programskih aktivnosti koje će se održati na brojnim lokacijama u Rijeci i okolici.

Rijeka psihologije provodi se u okviru Tjedna psihologije koji se obilježava na državnoj razini, s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice.

Osim promocije struke, Rijeka psihologije 2019. ima i humanitarni karakter – prodajom promotivnih materijala prikupljat će se sredstva za nabavu opreme Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC-a Rijeka.

Manifestaciju Rijeka psihologije zajednički organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, Sveučilišni savjetovališni centar u Rijeci, Ri Psi Alumni klub, Udruga studenata psihologije „Psirius“, Grad Rijeka, Društvo psihologa PGŽ-a te Udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Primorsko-goranska županija, a kao jedan od pokrovitelja i ove godine se pojavljuje Grad Rijeka.

Više o programu na web stranici Rijeka psihologije OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari