JELENJE: Njih dvoje zapeli u Dubini razgledavajući prirodu, izvlačili ih vatrogasci…!

Vatrogasci Jelenje jučer su imali neobičnu intervenciju na području poplavljene šljunčare Dubina

Neobična intervencija dogodila se jučer na području šljunčare Dubina. Vatrogasci Jelenje dobili su dojavu kako je osoba s dostavnim vozilom zapela u vodi dubine 150 centimetara na poplavljenom području….

Policija je zaprimila dojavu u poslijepodnevnim satima i odmah istu proslijedila Županijskom vatrogasnom operativnom centru koji je zatim tražio interveniranje vatrogasaca iz Jelenja.

– U 15:25 sati zaprimili smo dojavu kako je osoba zapela s osobnim vozilom u vodu dubine 150 centimetara te traži pomoć. Na intervenciju smo odmah krenuli s dva vozila i tri vatrogasca te smo predmetno vozilo “šlepanjem” izvukli iz vode. Na terenu smo zatekli i mlađu žensku osobu – kazao je Kristian Semion iz DVD-a Jelenje, prenosi jelenje.hr, nakon još jedne uspješne i pomalo neobične intervencije jelenjskih vatrogasaca koja je završila u 17 sati.

Dodao je kako predmetno vozilo nije bilo u voznom stanju te je dovezeno do centra Dražica gdje je vozač zatražio pomoć HAK-a.

Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se u zimskim mjesecima, poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po navedenom prostoru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari