Krasna gesta navijača Rijeke: Dječju bolnicu na Kantridi će uređivati Armada

Akcija počinje u subotu, 30. ožujka i trajat će mjesec dana, a ako bude potrebno, trajat će i više – poručuju iz Armade

Na službenom Facebook profilu kluba Rijekinih navijača Armada objavljeno je kako su navijači pokrenuli humanitarnu akciju pomaganja dječjoj bolnici na Kantridi te će u sljedećih mjesec dana pomoći u njezinom uređenju.

“Pozivamo sve ljude dobre volje da ako su voljni pomoći na bilo koji način neka se jave putem službene Facebook stranice KN Armada Rijeka. S obzirom na to da će se akcija odvijati tijekom predstojećih vikenda ovisno o mogućnosti, objavljivat ćemo termine nekoliko dana ranije. Uvijek nam je izuzetno drago sudjelovati u humanitarnim akcijama, posebno kada je riječ o Dječjoj bolnici na našoj Kantridi, koju smo sami koristili kao djeca, a sada to već čine i djeca naših pripadnika. Ovo nije prva akcija u kojoj Armada sudjeluje vezano uz Dječju bolnicu Kantrida, stoga još jednom pozivamo sve naše pripadnike i ljude dobre volje da prate razvoj akcije te pomognu svojim rukama i dobrom voljom”, stoji u priopćenju Armade.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari