U PETAK PODJELA SADNICA

Kreće 4. Jesenski sajam kod Konta, 30-ak izlagača iz cijele Hrvatske nudit će cvijeće, sadnice, med, ulje, likere….

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Čarobni mirisi jeseni, vatrene nijanse boja te živi i veseli ambijent sinonim su i ove godine za Jesenski sajam kod Konta

Četvrto izdanje tradicionalnog i nezaobilaznog riječkog eventa održat će se od četvrtka 22.09. do nedjelje 25.09.2022. u razdoblju od 8-20 sati. Na sajmu će sudjelovati 30-ak izlagača iz cijele Hrvatske.

Izlagači i hrvatski OPG-ovci će na sajmu nuditi cvijeće i sadnice, sukulente, kao i domaće proizvode poput ajvara, džemova, maslinovog i bučinog ulja, likera, prirodne kozmetike, melema i raznih tinktura, proizvoda od drva i rukotvorine. Za ljubitelje dobrog zalogaja naći će se tu suhomesnati proizvodi te ostale delicije iz svih dijelova Lijepe naše.

U sklopu sajma, u četvrtak od 10 do 12 sati održat će se radionica tkanja cvijećem zajedno s djecom iz vrtića Kalvarija. Na pripremljeni okvir od grančica namotava se mreža od tankog užeta, koja je baza za tkanje sa cvijećem, lišćem, vlatima trave. Radionica služi vježbi fine motorike i kreativnom izričaju, sve od prirodnih materijala. Okvir sa utkanim biljem djeca će moći ponijeti doma i ponovo ga iskoristiti s novim svježim cvijećem.

U petak u 9 sati KD Čistoća dijeliti sadnice gradskih gredica, te se mole zainteresirani građani da sa sobom ponesu vrećice za biljke.

Iskoristite priliku i nabavite nešto za sebe, ili pak poklonite najdražima, pripremite zimnicu i spremni dočekajte najljepše godišnje doba!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari