UZ DAN ZAŠTITNIKA OPĆINE

Općina Viškovo obilježila dan sv. Mateja: Nagrađeni učenici generacije Mario Vranković, Petra Petelin i Neo Vidmar

U povodu obilježavanja blagdana svetog Mateja, zaštitnika Općine Viškovo, u sportskoj dvorani OŠ Sveti Matej Viškovo održana je prigodna svečanost

Na svečanosti su nagrađeni učenici generacije 2021./2022. koji žive na području Viškova, kao i učenici koji su svih osam godina školovanja završili s izvrsnim uspjehom, a žive u Viškovu.

Načelnica Sanja Udović u svom je govoru podsjetila na niz projekata Općine, a kao najvažniji istaknula je gradnju nove škole zajedno s PGŽ.

“Ostvaren je niz projekata i pozitivnih stvari i u tom smjeru nastavljamo dalje”, rekao je zamjenik župana Vojko Braut govoreći o suradnji PGŽ-a i Općine te izdvojio projekte izgradnje škole i Kuću halubajskih zvončara. Uz čestitke nagrađenim učenicima, svim stanovnicima Općine čestitao je blagdan Sv. Mateja.

Mladi Viškovljani Mario Vranković, Petra Petelin i Neo Vidmar nagrađeni su od Općine kao učenici generacija u svojim školama na Viškovu i Rijeci, a prigodne poklone dobilo je i 36 odlikaša OŠ Sveti Matej Viškovo i drugih škola u Rijeci.

U ime Primorsko-goranske županije svečanosti je prisustvovao i pročelnik Ureda županije Goran Petrc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari