EVO DETALJA

Kreću prijave za kreativne i zabavne radionice Doma mladih tijekom drugog dijela zimskih školskih praznika

U organizaciji Doma mladih, tijekom drugog djela zimskih školskih praznika, točnije od 20. do 24. veljače održat će se edukativne, kreativne i zabavne radionice namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Pripremljene su radionice – Robotika, 3D printeraj, Video radionica, Modelari, Informatička radionica, Mići znanstvenici (Znanstveni laboratorij), Strip crtaonica, Glazbena radionica i Radionica igranja društvenih igara. Radionice će se održavati svakoga dana u dva termina, ovisno o radionici i to od 9 do 10:50 sati i od 11:10 do 13 sati.

Cijena jedne četverodnevne radionice je 19.91 euro (150,00 kuna), dok je cijena za dvije radionice 33.18 eura (250,00 kuna).

Predbilježbe za kreativne radionice vršit će se isključivo putem ON LINE PRIJAVNICE dostupne na web stranici Doma mladih i to redoslijedom zaprimanja kojim se iskazuje interes za upis, no to ne podrazumijeva direktan upis u tražene aktivnosti.

Upisi kreću od utorka 7. veljače pa do popunjenja grupa, a prednost upisa imaju redovni polaznici aktivnosti Doma mladih u tekućoj školskoj godini i njihov upis vršit će se od danas, 6. veljače. Redovnim polaznikom smatra se dijete koje redovno, jednom do dvaput tjedno dolazi na radionice u Dom mladih tijekom trajanja školske godine.

Više informacija o radionicama kao i načinu prijave dostupno je na web stranici Doma mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari