KRENITE NA VRIJEME NA UTAKMICU! Evo kakva će večeras biti regulacija prometa na rujevičkoj dionici ceste D427

Redari će uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati

Za utakmicu 3. pretkola Europske lige između HNK Rijeka i Istanbul Basaksehira (Stadion HNK Rijeka, četvrtak, 20 sati) vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila i protekle sezone za vrijeme prvenstvenih utakmica. To ujedno znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice. Dakle, uoči ogleda s Basaksehirom moći će se parkirati od 18 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 23 sata.

Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati.

Iz kluba mole sve navijače da povedu računa o navedenom i dozvoljenom vremenu parkiranja kako im vozila nebi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i facebook stranici kluba.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views