Večeras započinju radovi na Krimeji! – OČEKUJTE GUŽVE

U sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta, Ceste Rijeka d.o.o izvodit će od noći sa srijede na četvrtak (26./27. 8.) do petka 28.8. radove na sanaciji kolnika u Kumičićevoj ulici kod autobusnog stajališta “Teta Roža” (između kućnih brojeva 42 i 50).

Obavještavaju se korisnici javnog gradskog prijevoza da se za vrijeme izvođenja radova privremeno ukidaju autobusna stajališta Teta Roža, u smjeru centra grada i u smjeru Vežice. Stajališta će ponovno biti u funkciji od subote (29.08.2015.)
Za vrijeme izvođenja radova semaforska signalizacija na raskrižju ulica Kumičićeva-Kvaternikova-Krimeja bit će privremeno obustavljena, čime Kumičićeva ulica postaje pravac s prednošću prolaska, a unutar zone izvođenja promet će se odvijati otežano, uz privremenu ručnu signalizaciju.

Kumiciceva fotografija

Iz Ceste Rijeka mole sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih pravaca prometovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari