“KUĆA UTOČIŠTA” U Rijeci započela humanitarna akcija “Zimovanje 2018./2019.”.

Humanitarnom akcijom Depaul Hrvatske “Zimovanje 2018./2019.” prikupljaju se sredstva za hranu i higijenu te ostale potrebe korisnika Kuće utočišta koje su najizraženije tijekom zimskih mjeseci

Humanitarna akcija “Zimovanje 2018./2019.” započinje u vremenu kad mnogi planiraju svoje zimske dane provesti u planinama, na skijalištima, u svojim toplim domovima, vikendicama.

Ali mnogima – beskućnicima i onima čiji su domovi zbog ugroženosti siromaštvom postali hladni – boravak u Kući utočišta značit će život. Jedino toplo mjesto na kojem će moći boraviti tijekom cijelog dana – odnosno svaki dan u tjednu. Gdje će blagovati hranu, dobiti temeljne usluge za dostojan život.

Naime, u gradu Rijeci djeluje Kuća utočišta, cjelodnevni boravak za one koji nemaju dom, kuću ili smještaj ili žive u neadekvatnim životnim okolnostima. Program Kuće utočišta provodi Depaul Hrvatska.

Humanitarnom akcijom Depaul Hrvatske “Zimovanje 2018./2019.” prikupljaju se sredstva za hranu i higijenu te ostale potrebe korisnika Kuće utočišta koje su najizraženije tijekom zimskih mjeseci. Humanitarnu akciju obilježit će brojni događaji o kojima ćemo Vas pravodobno obavještavati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari