ODAZOVITE SE AKCIJI

Kuglice dobrih želja i u subotu na Korzu

Humanitarna akcija Kuglice dobrih želja, koju u sklopu Rijeka Adventa organizira Udruga studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci, nastavlja se i tijekom subote, 2. prosinca 2023. godine od 9.30 sati.

Građani će i tijekom subote, u vremenu od 9.30 do 16.00 sati, u blagdanskoj kućici ispred zgrade Grada Rijeke, Korzo 16, moći donirati 4 eura te zauzvrat dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju te kuglicu objesiti na centralno božićno drvce na Korzu u čemu će im pomoći volonteri, studenti riječkog Sveučilišta.

Humanitarna akcija Kuglice dobrih želja ove je godine posvećena udruzi “Uzor” čije djelovanje obuhvaća programsko područje suzbijanja nasilja nad ženama i djecom te nasilja u obitelji.

Inicijatori ovogodišnje akcije Kuglice dobrih želja je Udruga studenta biotehnologije Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijeka te Veleposlanstvom Kraljevine Norveške u RH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari