KUKULJANI Tridesetak migranata noćas prošlo kroz mjesto, mještani u šoku!

Foto: S.K./N.R.E.F.

Dva migranta koja su viđena prošlih dana u Kukuljanima, i kojima smo pisali OVDJE čini se da nisu jedini nego se radi o većoj skupini.

Informacija koja se sinoć našla na društvenim mrežama, konkretno na Facebook grupi “Nova riječka enciklopedija” upućuje na strah tamošnjih mještana od direktne migrantske rute koja prolazi blizu njihovih kuća.

Korisnik D.R. na spomenutoj grupi napisao je status u kojem je o prolasku izbjeglica izvijestio policiju, no organi reda se nisu pojavili niti nakon tri poziva.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

“Divna naša policija. Gdje su kad nas trebaju zaštiti ? U 22:00 dolazimo kolega i ja s posla, s kombijem, i u stanici u Kukuljanima sjede dva migranta, naložili su vatru. Zovem policiju, strah me, imam bebu od 5 mjeseci, šta da odluče provalit u kuću? Kaže teta u policiji da će poslat ophodnju. Prođe 20 minuta, sjedim ispred kuće, i počnu lajat svi seoski psi, spustim se do ceste i vidim najmanje 35 migranata, u kabanicama kako trče kroz selo prema šumi, u koloni kao vojska. Znaci 22:20 zovem opet policiju, očekujem da su negdje blizu pa će ih uputit u selo, kažem da je protrčalo 30ak migranata kroz selo u šumu, a gospodin policajac mi kaže da u redu, obavješteni su kolege. Opet ljuto pitam kad misle doć, strah nas je, nije ti svejedno ispred kuće sjedit… Pa doći će… Sad je 23:27, policija nije došla… Da treba napunit državni proračun možda bi već odavno bili tu…”

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari