KULTNI RIJEČKI HOTEL U UGLEDNOM THE TELEGRAPHU! Pogledajte kako je poznati britanski medij ocijenio Grand Hotel Bonaviu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Online izdanje poznate britanske izdavačke multimedijalne kuće The Telegraph iz pera svoga putopisnog novinara Rudolpha Abrahama donijelo je u rubrici „Putovanja i destinacije“ opširnu recenziju riječkog Grand Hotela Bonavia koja poznatom riječkom turističkom zdanju itekako ide na čast!

„Grand Hotel Bonavia je izvanredni hotel u Rijeci s fantastičnim restoranom i najboljom lokacijom od svih konkurenata u gradu, sve to uz bespijekornu uslugu prijateljski nastrojenog i iskusnog osoblja. Bez ikakvih ograda, najbolje mjesto za odsjesti u Rijeci!“, piše u The Telegraphu u svom osvrtu na riječki Grand Hotel Bonavia recenzent Rudolph Abraham.

Abraham je Hotelu Bonavia dao odličnu ukupnu ocjenu 8 od 10, a posebno su ga se dojmile odlična lokacija hotela, stil i ugođaj, usluga i ponuda, sobe, hrana i pića te ukupna vrijednost koja se dobije za novac.

Uz tekst je objavljena i zapanjujuće opsežna fotogalerija (čak 40 fotografija!) a posebna je pogodnost za posjetitelje stranice (ali i za riječke turističke djelatnike) što eventualno zainteresirani putnik može odmah na stranici i rezervirati smještaj u Hotelu Bonavia odnosno isplanirati svoje putovanje u Rijeku.

A još da su stigli “zagrebati” u povijest hotela odnosno u sve poznate goste koji su u hotelu doživjeli najrazličitije zgode, onda bi taj napis dobio i oznaku povijesnog dokumenta…

Kako sve to izgleda na originalnoj web-stranici pogledajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari