Kultura Dopolavora – poziv za sudjelovanje na radionici kulturne kritike za osobe 55+

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Radionice kulturne kritike će se održati u trajanju od 48 sati, a obradit će teme metodologije i terminologije pisanja kulturne kritike, vrste kulturne kritike, povezivanje umjetnosti/kulture i društvenih zbivanja, važnost kulturne kritike te primjeri kulturne kritike kao i razlika online i offline sadržaja, ali i mnogo više.

U program su uključene i posjete izložbama te pisanje kulturne kritike na temelju naučenog.

Voditeljice radionice polaznike će usmjeravati i davati im konstruktivne komentare kako bi kulturna kritika bila što sadržajnija i relevantnija. Radovi će biti objavljeni na online portalu Penzići Rijeka. Polaznici će na taj način postati aktivni posjetitelji izložbi koje posjećuju, o njima će obavještavati zajednicu putem online portala te će promišljati radove suvremenih autora.

Radionica kulturna kritika će se održavati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka od 26. do 28. veljače od 10:00 do 12:30 te od 12. do 15. ožujka od 9:00 do 12:15.

Radionice imaju ograničen broj polaznika (do 15 osoba). Prijave se vrše radnim danom od 8:00 do 16:00 sati putem poziva na 051 320 281, elektronske pošte mjeremic@ctk-rijeka.hr ili osobnim dolaskom u CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat). Rok za prijavu je petak, 24. veljače 2019.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views