KVARNER EXPO 2018: Ovoga vikenda u Crikvenici prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda

Očekuje se više od 50 izlagača iz cijele Hrvatske

U subotu 2. od 10:00 do 20:00 i nedjelju 3. lipnja od 10:00 do 18:00 će se na središnjem crikveničkom trgu Stjepana Radića održati obnovljena Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018” na kojoj sudjeluje više od 50 izlagača.

Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goranske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Pokrovitelji izložbe su Hrvatska obrtnička komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice, te Hrvatska gospodarska komora.

Goran Petrc, pročelnik ureda Primorsko – goranske županije naglasio je kako je županija do sada uvijek prepoznala ovako važne manifestacije i podržavala, a to će i nastaviti činiti.

„Županija želi dati ruku obrtnicima kako bi uspjeli plasirati svoje proizvode“ rekao je Petrc.

Zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice Silvija Crnić istaknula je kako je Grad Crikvenica domaćin i pokrovitelj ove izložbe, te kako su ovakve manifestacije potrebne za promociju kvalitetnih autohtonih suvenira.

„Ovakve manifestacije daju priliku obrtnicima da pronađu zainteresirano tržište, odnosno vjetar su im u leđa, a uz lijepo vrijeme koje se najavljuje za vikend očekujemo pun uspjeh izložbe“ zaključila je Crnić.

„Očekuje se više od 50 izlagača iz cijele Hrvatske, ovo je prilika s jedne strane za obrtnike koji promoviraju svoje proizvode, a s druge za hotelijere, trgovce i vlasnike smještajnih kapaciteta da opreme svoje objekte i razvesele turiste – zaključio je Željko Dimitrić, tajnik Županijske obrtničke komore Primorsko – goranske županije.

Print

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o izložbi, budite slobodni kontaktirati agenciju aha marketing d.o.o. na marketing@aha.hr ili +385 91 7639776.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views