EPILOG „TRAKAVICE“: Županijskom pročelniku Valeriju Jurešiću nakon sudske presude prestao radni odnos u Primorsko-goranskoj županiji

Zamjenik župana Marko Boras Mandić, župan Zlatko Komadina, dosadašnji pročelnik za kulturu i sport Valerij Jurešić. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tamara Carević – Baraba je privremena pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu

Valeriju Jurešiću, dosadašnjem pročelniku UO za kulturu, sport i tehničku kulturu je na temelju sudske presude s jučerašnjim danom prestao radni odnos u Primorsko-goranskoj županiji!

Naime, presudom Visokog upravnog suda u RH odbijena je žalba Valerija Jurešića, te je potvrđena presuda Upravnog suda u Rijeci. Donošenjem pravomoćne odluke u tom upravnom sporu izvršeno je rješenje Župana o ukidanju rješenja o imenovanju Valerija Jurešića.

Podsjetimo, u temeljima ovoga spora je Jurešićevo ipak nedovoljno prethodno radno (petogodišnje) iskustvo, te na taj način ne udovoljava uvjetima za radno mjesto na koje je postavljen.

S jučerašnjim danom imenovana je privremena pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Tamara Carević-Baraba, dosadašnja voditeljica Ureda unutarnje revizije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views