EVO NA KOGA SE ODNOSI

“Lagani” problemi na Kantridi! Neki došli na glasanje na “staro mjesto” pa morali po vrućini do osnovne škole

Foto: Riportal

Mnogi nisu čuli ili pročitali da se zbog epidemioloških mjera ne glasa u domu za starije

Premda je izborno Gradsko izborno povjerenstvo Grada Rijeke na vrijeme objavilo kako se zbog epidemiloških mjera na ovim izborima na Kantridi neće glasati na “starom” biračkom mjestu u Domu za starije i nemoćne osobe PGŽ-a, a o tome smo obavijest još prije tri dana istaknuli i na Riportalu, jedan dio građana i danas dolazi glasati na pogrešno mjesto.

Naime, dosadašnje biračko mjesto br. 2. Costabella, koje je bilo smješteno u prostorijama Doma za starije osobe ”Kantrida”, Đure Cattia 6, zbog epidemijskih mjera vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa, preseljeno je u prostorije Osnovne škole Kantrida, Izviđačka 9.

Pred nezadovoljnim i ljutitim građanima koji su danas pogriješili, sada je ili vožnja automobilom ili šetnja do Osnovne škole Kantrida, gdje se ove godine nalazi zamjensko biračkom mjesto.

Stoga još jednom podjećamo glasače s područja Mjesnog odbora Kantrida da se umjesto u Domu za starije i nemoćne osobe PGŽ-a danas glasa u Osnovnoj školi Kantrida!

Evo na koga se to odnosi: građani koji imaju prebivalište na adresama Ede Jardasa (parni brojevi od 2 do 8 i parni brojevi od 16 do 46), Đure Cattia, Ivana Milčetića, Ljubljanska cesta, Mate Balote, Minakov put, Opatijska, Pavlovac (brojevi 2 i 4), Preluk, Tenčićevo, Turan, Turanski put i Žlebi, mogu realizirati svoje biračko pravo na biračkom mjestu broj 2. Kantrida, OŠ “Kantrida”, Izviđačka 9.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari