U OPATIJI ZAVIJORILA KARNEVALSKA ZASTAVA

LAKO TAKO! Puna opatijska gradska blagajna predana u ruke Dušku Jeličiću – Duletu; Na pal podignut Pust Njurgalo

Antonjski rog označio je jutros početak karnevalskog doba. Tako je u Opatiji, ispred tržnice, održana tradicionalna primopredaja vlasti, odnosno ključeva grada i gradske blagajne

Gradonačelnik Fernando Kirigin je ključeve grada predao pusnom gradonačelniku Dušku Jeličiću – Duletu i s punim mu povjerenjem prepustio punu gradsku blagajnu.

Pritom je od njega zatražio da u mjesec i pol dana vladavine riješi mnoge gradske projekte, poput izgradnje nogometnog stadiona i bazena, sagradi stanove za Opatijce, ali prije svega da zauvijek potjera koronu, kako bismo svi zajedno mogli napokon normalno živjeti.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novi opatijski gradonačelnik Dule je obećao da će sve to riješiti lijevom rukom.

Uz pozdrav okupljenim maškaranim i nemaškaranim građanima koji je uputila predsjednica opatijskog Lumber kluba Olivera Tomičić – Oli, uslijedilo je vješanje Pusta Njurgala na pal u organizaciji Lumber kluba.

Pust ove godine nosi ime Njurgalo jer se u njemu svi mi možemo prepoznati, u ovo vrijeme pandemije koje nam je oduzelo mnoga zadovoljstva, što nam drugo preostaje nego njurgati, kazali su Lumberi.

Gradonačelnik Dule i Fernando Kirigin odmah su po primopredaji vlasti otvorili izložbu balinjera Jerka Gudca u popularnom buffetu Barić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari