LIBURNIA UPLOVLJAVA: Filmska barka stiže u Lovran

Filmska barka s najboljim hrvatskim dokumentarcima s lanjskog Liburnia Film Festivala uplovit će ovog petka, 3. kolovoza, u Kino Sloboda Lovran

Liburnijska filmska barka plovi dalje! Ovog petka usidrit će se u Lovranu, točnije u Kino Sloboda i to s početkom u 20 sati. Na repertoaru su opet najbolji s lanjskog 15. Liburnia Film Festivala – „Blink“ (najbolji film 15. LFF-a), „Buffet Željezara“ (nagrada za najbolju režiju) i „Tvornica je naša!“ (nagrada publike i posebno priznanje žirija 15. LFF-a).

„Blink“ je priča o braći, shizofreniji i institucijama koju je ispričao Jakov Labrović, dok u filmu „Buffet Željezara“ Goran Dević prati posljednje čakule prije zatvaranje lokalne birtije, a „Tvornica je naša“ Vedrane Pribačić, kako i naslov daje naslutiti, bavi se radničkom borbom.

Ulaz na projekcije je slobodan.

Program “Liburnia uplovljava” realizira se u suradnji s mrežom Clubture, a podupiru ga Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklada “Kultura nova”, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva kroz projekt Centri znanja, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Primorsko-goranska županija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari