U ZAVIČAJNOM MUZEJU DRENOVE

Liburnija uplovljava na Drenovu, u petak na programu dokumentarni film Ivanova igra

U petak, 11. rujna 2020. u 20 sati u Zavičajnom muzeju Drenove (Drenovski put 138a, Rijeka) u susjedstvu Drenova, jednom od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, održat će se program Liburnia uplovljava u sklopu kojeg će biti prikazan dokumentarni film Tomislava Žaje Ivanova igra.

Ulaz je slobodan.

Film je to o naprasno prekinutoj karijeri i životu nogometaša Ivana Gudelja, koji se uspio izdići iznad teške bolesti i nevolja koje su ga snašle, te preokrenuti rezultat u već izgubljenoj životnoj utakmici. Po toj upornosti i srčanosti postao je nadaleko poznat i cijenjen, kako od vlastitih suigrača i navijača, tako i od svojih nekadašnjih suparnika, koji su mu postali prijatelji.

Liburnia Film Festival, nakon netom završenog 18. izdanja u Opatiji, ponovno “uplovljava” u susjedstvo Drenova i u suradnji s Društvom štovatelja baštine “Bez granica”, na veliko platno pod drenovskim zvijezdama donosi odlične recentne hrvatske dokumentarce.
Program Liburnia uplovljava podržavaju Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Primorsko-goranska županija, Hrvatski audiovizualni centar i Zaklada “Kultura nova” kroz program razvoja organizacije “Dekodiramo stvarnost”.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih važećih preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.  Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari