POLICIJA POZIVA VLASNIKA DA IM SE JAVI

Lijepa priča iz Crikvenice: Žena na bankomatu pronašla novac, evo što je potom učinila!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija zahvaljuje građanki te poziva nepoznatog vlasnika da se javi u Policijsku postaju Crikvenica kako bi preuzeo svoj novac

Jučer, 20. kolovoza, 56-godišnja hrvatska državljanka je na autobusnom kolodvoru u Crikvenici pronašla novac na bankomatu i o tome obavijestila policiju.

“Po dolasku na mjesto policijski službenici su zatekli 56-godišnjakinju koja je predala pronađeni novac kako bi bio vraćen onome kome zaista i pripada.”, priopćili su iz PU primorsko-goranske.

“Ovom prilikom policija zahvaljuje spomenutoj građanki na hvalevrijednom i odgovornom ponašanju. Također, policija poziva nepoznatog vlasnika da se javi u Policijsku postaju Crikvenica, kako bi preuzeo svoj novac. Vlasnik novca može se javiti osobno u Policijsku postaju Crikvenica, Kralja Tomislava 85a, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 13 sati.”, dodali su iz policije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari