LOKALNI IZBORI

Lista za Rijeku nakon Nove godine objavljuje ime svoje kandidatkinje za riječku gradonačelnicu!

Foto: Lista za Rijeku

Na izmaku jedne teške godine uzrokovane epidemijom koronavirusa, a uoči blagdana i dolaska nove godine i lokalnih izbora, Lista za Rijeku odlučila je razveseliti sve Riječane najavljujući svoju kandidatkinju za gradonačelnika Rijeke te okupljajući tim uspješnih stručnjaka koji će stranku voditi do povijesnog uspjeha.

Vidjevši koji se kandidati nude kao potencijalni gradonačelnici Rijeke, bila je dužnost Liste za Rijeku da ponudi svoga. O imenu kandidatkinje javnost ćemo obavijestiti u siječnju, čim prođu božićno-novogodišnji blagdani.

Osim toga, na naše veliko zadovoljstvo, odlučio nam se pridružiti gospodin Boris Malešević, naš vodeći stručnjak za politički marketing. Mi smo u njemu prepoznali kvalitetu i znanje koje nam je potrebno za političku kampanju, a on u nama potencijal, nebrušeni dijamant kojeg treba ispolirati.

Vjerujemo da su ovo dobre vijesti za građane Rijeke, zasićene zastarjelim i potrošenim politikama uz koje nema gospodarskog i svakog drugog napretka. Rijeka će u 2021. godini konačno dočekati promjenu, a ne zamjenu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari