PODRŠKA PODUZETNICIMA

LJETO NA GRADINI Ovogodišnja PAR Gradina znanja posvećena poduzetništvu žena!

PAR Gradina znanja održat će se u četvrtak 3. rujna u sklopu Ljeta na Gradini

Cilj manifestacije je pružiti podršku poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati predstavljanje i promociju proizvoda.

Ovogodišnji koncept obuhvaća predstavljanje projekta “Ženski inkubator – za sljedeću generaciju poduzetnica” te najavu objave natječaja za nezaposlene mlade djevojke do 34 godine kao posebno prepoznatu skupinu osoba u nepovoljnom položaju zbog nedostatka radnog iskustva odnosno nedovoljno razvijenih kompetencija.

Riječ je o edukacijskom projektu kojim se ulaže u obrazovanje žena za poduzetništvo na način da se educiraju o poduzetničkim vještinama i razvoju poduzetničkih ideja zalažući se za jednaki i otvoreni pristup tržištu rada.

Od samih početaka svog djelovanja, PAR potiče suradnju akademske zajednice s tržištem rada, što je jedan od ključnih faktora kojim se potiče poduzetnička kultura. Želja za izazivanjem promjena, obrazovanje kao odgovor na potrebu za znanjem i briga za budućnost generacija koje dolaze bili su motivi pokretanja PAR-a, ali i ove manifestacije.

Od 18:00 do 21:00 sat na Gradini će se održati promocija proizvoda OPG-ova vlasnica iz Primorsko – goranske županije, u 18:30 sati posjetitelji će moći sudjelovati na radionici Leane Garčev “Business make-up”, u 19:00 sati poslušati predavanje Oksane Balyk Kirinčić “Uvod u svijet online prodaje” te u 19:45 sati sudjelovati na radionici Ivora Mažara naziva „Tajne uspješnog poziranja”.

U 20:15 sati započinje panel “Žensko poduzetništvo” na kojem sudjeluju uspješne i nadasve zanimljive poduzetnice Gordana Nikolić, Sanja Lopar i Ines Matić, a koji moderira Marija Mažar, vlasnica PR agencije, osnivačica portala te i sama poduzetnica.
Manifestaciju su podržali Adrialab, Bottega Gold, Fidelio Tailor, PIK Rijeka, Primorsko – goranska županija i portal Stilueta.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari