AKTIVAN VIKEND ZA LJUBITELJE PRIRODE

Ljubitelji planinarenja i biciklizma pozor! Platak vas zove i ovoga vikenda

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” donosi još jedan atraktivan vikend za sve ljubitelje prirode i aktivnosti na svježem zraku te tako nastavlja “sportsko – rekreacijsku priču” koja traje već mjesecima i koja ovim vikendom zatvara kolovoške aktivnosti. Podsjetimo, festival se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a ovaj vikend namijenjen je ljubiteljima planinarenja i biciklistima.

U subotu 29. kolovoza na svoje će doći planinari jer se, u suradnji sa PD Kamenjak, organizira pohod srednje teškom stazom Platak – Snježnik – Platak, u trajanju od cca 3 sata, a početak je zakazan za 11 sati. Prijave će biti na info punktu prije samog starta, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke preporuke HZJZ te da sudjeluju u programu na vlastitu odgovornost.

Nedjelja 30. kolovoza je dan kada će Platkom zavladati biciklisti jer se, u suradnji sa BK Grobnik, organizira Biciklijada i to na dvije rute: obiteljskoj (lagana ruta dužine 10 km) i sportsko – rekreativnoj (srednje teška ruta dužine 25 km). Prijave će također biti na licu mjesta, a biciklisti će na svoje rute krenuti u 11 sati. Uživanje u vožnji kroz predivnu prirodu je zajamčeno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari