LOKALNI IZBORI Koalicija HNS-ARS-SDAH predstavila listu za Gradsko vijeće Grada Rijeke

„Nudimo konkretne planove i znanje za razvoj uspavane Rijeke“, ističu iz koalicije HNS-ARS-SDAH

„Ljudi koji mogu dati svoju energiju i snagu ovoj zemlji, a istovremeno nikog ne mrze niti se ikog boje već žele raditi na dobrobit društva, osobe su potrebne za napredak i promjenu koju Rijeka traži. Iz riječkog Sveučilišta koje takoreći nije postojalo, Pero Lučin uspio je napraviti najbolje Sveučilište u Hrvatskoj. To je nešto što su mnogi pokušavali, a nitko osim njega nije uspio. Pero Lučin i Juraj Bukša mogu napraviti od Rijeke grad koji je najbolji u Hrvatskoj, grad koji ide naprijed u znanosti, u brodogradnji, industriji, u civiliziranosti i čovjekoljubivosti“ riječi su kojima se počasna predsjednica Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Vesna Pusić obratila okupljenima na Korzu prilikom predstavljanja liste za Gradsko vijeće Grada Rijeke koalicije HNS-ARS-SDAH.

Kandidat za gradonačelnika Rijeke, dr. sc. Juraj Bukša iskoristio je priliku kako bi još jednom pozvao prisutne i cjelokupnu javnost na svečano otvorenje novog autobusnog kolodvora u pon, 1. srpnja 2019. godine. To je, tvrdi Bukša, samo jedan od konkretnih planova njegovog tima važnih za grad koji teče.

„Rijeku treba učiniti investicijski poželjnom i konkurentnom i to mi konkretno znamo napraviti. Rijeka više nije lučki grad, pomorski grad, iz Rijeke treba iseliti luku kako bi najbolji prostor i najveći investicijski kapital našeg grada ponovno došao u ruke grada i bio temelj i lokomotiva napretka naše najljepše Rijeke. Upravo na tim prostorima imamo konkretne planove dovesti investitore, napraviti stanove za studente koji bi završetku studija imali mjesto za život. Na taj način Rijeka nudi novu komponentu – i mjesto za život i posao.“ istaknuo je Bukša.

Nositelj liste koalicije za Gradsko vijeće Grada Rijeke, dr. sc. Pero Lučin na predstavljanju je naglasio ljepotu i važnost očuvanja kvalitete riječkog načina života te rekao kako su za razvoj neophodne nove industrije temeljene na znanju, talentima i inovacijama, a Rijeka treba biti grad u kojem se čuva svaki talent i u koji se dovode novi.

Svoju potporu listi za Gradsko vijeće grada Rijeke koalicije HNS-ARS-SDAH pružili su i Nada Turina Đurić, saborska zastupnica HNS-a te Ivo Jelušić, predsjednik Autonomne regionalne stranke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views