Lovranci ovo ljeto imaju mogućnost besplatnog vođenog vježbanja na otvorenom

Foto: Visit Opatija

Lovranci će se ovog ljeta moći rekreirati u besplatnim sportskim aktivnostima za stare i mlade.

Tijekom srpnja i kolovoza ŠRK Dynamic, uz potporu Općine Lovran, organizira vježbanje na lovranskom mulu pod stručnim vodstvom Ivane Šamije, magistre kineziologije i bivše vrhunske sportašice. 

Vježbanje za odrasle i djecu održavat će se od 15. srpnja do 8. kolovoza svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka na lovranskom mulu i plaži u sklopu mula od 8 do 10 sati i to – od 8 do 9 sati vježbanje na otvorenom za odrasle te od 9 do 10 sati za djecu.

Vježbanju za odrasle mogu se pridružiti svi – aktivni sportaši, rekreativci, kao i starije osobe. Program za djecu sastoji se od usavršavanja plivanja za djecu plivače koja žele usavršiti plivanje i plivačke tehnike te naučiti pravilno disati.

Ivana Šamija magistra je kineziologije i višestruka prvakinja Hrvatske u plivanju te bivša članica plivačke reprezentacije Republike Hrvatske. Ima bogato iskustvo u radu s djecom, odraslima te osobama s teškoćama u razvoju. 

Za više informacija  OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari