MAŠTOVITOSTI NIJE NEDOSTAJALO

Video | LUDNICA! Pogledajte video: Grobnički maškarani auto rally po deveti put oduševio sudionike i gledatelje!

Grobnik je bio domaćin 9. maškaranog auto rallya na kojem je sudjelovalo 40-tak automobila. Više u video prilogu!

Veselo je bilo danas na Grobniku. Maškarani auto rally okupio je 200 maškara odnosno sudionika raspoređenih u 40 maškaranih automobila.

“Mi smo ti moj mali poni. Došli smo svima pokazat da smo najjači i došli smo pobjedit. Bez pehara ne idemo nigdje. Nema veze šta smo spori, nema veze šta smo ružni. Malo smo gejasti, ali to nas ne smeta.”, izjavili su veseli sudionici za Kanal Ri.

“Mi smo van danas pripravili grobnički Simpsoni. Malo smo delali auto i bome jako smo se potrudili za maškaru. Mislim volimo, volimo ovo nan je jedno ne godišnje doba novo nego kroz celo leto da je, mi bimo delali svaki dan.”, rekli su drugi.

Maštovitosti među maskama i autima nije nedostajalo.

“Tu su judi pripavili lipi autići. Da se malo vozikamo, da ča lipo storimo i da se zabavimo, najviše moguće.”.

Lijepo vrijeme uljepšalo je ionako već odličnu atmosferu na rallyu.

“Nakon tri leta, malo nam puše bura, ali ni onako ko ča je bilo do sad. Peto godišnje doba se vrnulo na Grobnišćinu va Općinu Čavle. Pusta smo digli i sad delamo jedinu manifestaciju na Grobnišćini ka je vezana uz auto moto sport – odnosno spajamo oktani i maškare već 9. leto za redom.”, kaže organizator rallya Goran Mavrinac.

Broj sudionika i auta najveći je do sada. A sljedeće se godine očekuje još i više.

“Nadan se da ćemo kletu za 10. obljetnicu napravit duplo. Duplu priču koti sad. Trenutno smo najjači auto rally va celoj županiji. Najbrojniji, najposjećeniji i nadan se da kletu na 10. jubilarnu obljetnicu ćemo to okrunit. Kako, samo mi to znamo.”, dodao je Goran Mavrinac.

Prvi ispit spretnosti održan je na parkingu Općine Čavle. Nakon toga na grobničkom Automotodromu održan je revijalni, te Pusni Drift u parku vozača Automotodroma Grobnik, donosi Kanal Ri.

Više pogledajte u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari