„MAJKE I KĆERI“: U četvrtak 30. lipnja zanimljivo događanje u Klubu za žene na Školjiću!

Odnos majki i kćeri specifičan je, neprekinut ženski odnos koji traje cijeli život – od djetinjstva i mladenaštva sve do odrasle dobi

U četvrtak 30. lipnja s početkom u 18 sati u Klubu za žene održat će se posljednje predavanje prije ljetne stanke. Klub za žene na Školjiću, koji se nalazi u prizemlju Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6), organizira radionicu pod nazivom „Majke i kćeri: Odnos koji traje“. Predavanja/radionicu će održati psihologinja dr.sc. Sanja Smojver Ažić.

Sudionici će razgovarat o specifičnom neprekinutom ženskom odnosu koji traje cijeli život – od djetinjstva, mladenaštva, pa sve do odrasle dobi.

O odnosu majki i kćeri govorit će dr.sc. Sanja Smojver Ažić, izvanredna profesorica Filozofskog fakulteta u Rijeci. Profesorica Smojver Ažić nositeljica je kolegija: Razvojna psihologija, Psihologija roditeljstva, Savjetovanje roditelja te Psihologija zrele dobi i starenja.

Prijava je obavezna putem maila hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

majke i kćeri

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the Key sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti Kluba za žene odvijaju se volonterski jednom mjesečno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari