Mala Riječanka Mila Rončević (2) treba vašu pomoć za liječenje teške bolesti u inozemstvu

Milini roditelji unaprijed zahvaljuju a za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid

“Mila Rončević, kći Marina Rončevića i supruge Sanje, ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. “, stoji u apelu na društvenoj mreži koju su postavili članovi obitelji.

U objavi  se sugrađane obitelji Rončević moli za pomoć:

“Ovim putem molim sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Rijeka. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje ❤️”, stoji u objavi uz dodatak “Za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se na Facebook profil Martina First u inbox”.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari