PREKRASNA GESTA!

Maleni Riječanin velikog srca: Umjesto rođendanskih poklona, zaželio da mu daruju hranu za pse u riječkom azilu!

Foto. Facebook

“Dragi Erone, raznježio si svojim postupkom sve nas volontere, dao primjer drugoj djeci kako se od malih nogu dobrim djelima mogu usrećiti potrebiti, a udomljavanjem spasio jednu divnu dušicu, poručili su iz Azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka

Jedna nesebična i velikodušna gesta dječaka Erona razveselila je i ganula sve volontere riječkog Azila za pse, ali i mnogo širi krug Riječana do kojih je stigla ova informacija!

A priča ide ovako:

Dječaku Eronu približavao se rođendan. Prijatelji su ga pitali što bi volio dobiti kao dar, a on im je odgovorio: “Ne trebaju mi nikakvi posebni darovi, igračke i slično. Radije bi da kupite hranu za našuštene pse iz riječkog Azila.”

VIDEO DANA:

I prijatelji ga poslušaše, a Eron uz pomoć roditelja i prijatelja Azilu dostavio vozilo puno hrane za četveronožne lajavce!

Naravno, njegov potez izazvao je divljenje svih koji su čuli za ovo, a iz riječkog Azila za pse u svojoj objavi na Facebooku su između ostaloga napisali:

“Danas je u azilu bio party.

Posjetio nas je jedan poseban dječak Eron.

Eron je prije neki dan proslavio rođendan i prijateljima rekao neka mu ne kupuju poklone, nego neka kupe hranu i poslastice za napuštene pse iz našeg azila.

I to nije sve, Eron i njegova divna obitelj nedavno su iz našeg azila udomili Čoksu.

Nazvali su ju Kira i za nju je počeo sasvim novi život.

Donedavno je živjela na lancu (jedan je od pasa koje smo spasili iz Petrinje), a sada živi sretno, voljena u svojoj obitelji.

Dragi Erone, raznježio si svojim postupkom sve nas volontere, dao primjer drugoj djeci kako se od malih nogu dobrim djelima mogu usrećiti potrebiti, a udomljavanjem spasio jednu divnu dušicu.
Sretan rođendan od ❤️ želimo i veeeliko hvala tebi i tvojoj obitelji.”, napisali su iz Azila za pse.

Ostaje nam pridružiti se pohvalama i također zaželjeti Eronu sve najbolje povodom njegova rođendana! I dugo i lijepo prijateljstvo s Kirom…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari