NEPOTREBNO "UKRAŠAVANJE"

Galerija | ZAŠTO TAKO? Riječkim mališanima obnovljena igrališta, grafiteri odmah ‘napali’! MO sv. Nikola putem institucija traži rješenje

Sredstvima koja su odlukom Vijeća Mjesnog odbora Sveti Nikola u 2021. godini namijenjena za komunalne prioritete obnovile su se sprave za igru djece na rado posjećenim javnim dječjim igralištima.

Tako je u Ulici Udatnoga postavljena sprava za igru manje djece a ograđeno je igralište. U Ulici Giuseppe Carabina postavljena je nova ljuljačka, u Medovićevoj su ugrađeni novi vrtuljak, klackalica i postavljena je podloga od reciklirane gume.

U Karasovoj ulici postavljena je ograda i također nove sprave a u Kršinićevoj je stara penjalica zamijenjena novom multifunkcionalnom spravom za igru s podlogom od reciklirane gume.

VIDEO DANA:

Osigurana su sredstva i  za postavu ljuljačke za djecu s posebnim potrebama.

Vijeće ove godine završava svoj četverogodišnji mandat, i bez obzira na pandemijske godine koje su usporile realizaciju učinjeni su pomaci koje su prepoznali građani.

Na fotografijama iz priloga mogu se uočiti grafiti na potpuno novim spravama. Stoga iz mjesnog odbora koriste priliku napomenuti da Vijeće putem ovlaštenih institucija traži načine kako umanjiti destruktivno djelovanje pojedinaca!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari