LOKALNI IZBORI

Marin Miletić posjetio riječki skejt park: ”Uredit ću taj park da bude najjači skejt park u Hrvatskoj!”

Foto: Facebook/Miletić Marin
Marin Miletić, kandidat za riječkog gradonačelnika, danas je posjetio riječki skatepark na Krnjevu kako bi porazgovarao sa skejterima i sportašima i uredio park, kako kaže, baš po njihovoj mjeri!
Miletić je, kaže, svjestan da se gradski novci nisu trošili na pravi način pa su, među ostalima, zakinuli i riječke skejtere te potrošili novac na neadekvatan način. Park na Krnjevu vapi za preuređenjem, a mladi skejteri, tvrdi Miletić, znaju točno što žele promijeniti.
Miletić je o svemu obavijestio javnost na svom Facebook profilu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
Koga ja želim za protivnika u drugom krugu?
➡️ skejteri će imati na Krnjevu najbolji skejt park u Hrvatskoj (onakav kakvim ga oni sami žele)???
Ovih dana moji protukandidati objavljuju koga bi željeli u drugom krugu. Zanimljiva je to praksa u kojoj izborni stožeri na neki način javno priznaju koga žele odnosno koga se pribojavaju u drugom krugu.
Kakav je učinak, odnosno koja je svrha takvih izjava? Što dobivam ja ako javno priznajem da u drugom krugu želim jednog od protukandidata? Odgovor je jednostavan: Ne dobivam ništa nego samo pokazujem vlastitu slabost i to prema onom kandidatu kojeg ne želim u tom drugom krugu.
Zašto bih tu slabost ničim izazvan otkrivao? Moguće da se radi o ozbiljnoj dekoncentraciji kandidata i njegovog PR tima koji je takav gaf pustio van. Ali teško je povjerovati u takav scenarij. Jasno je da se ovdje ipak radi o namjeri da aktualni zamjenik gradonačelnika svu tu veliku većinu naših sugrađana kojima je dosta jednobojnosti, neučinkovitosti i nesposobnosti aktualne gradske vlasti i koji mene prepoznaju kao istinskog donosioca promjene, usmjeri na drugu stranu, prema protivniku za kojeg računa da ima makar nekakve šanse za pobjedu.
Radi se o stanovitoj “pili naopako”, obmanjujućoj poruci svima koji ne žele da se ova crvena agonija naše Rijeke nastavi unedogled. Oni ustvari i dalje žele da velika većina građana bude taoc male manjine birača SDP-a.
Njima Filipović diskretno poručuje “Bojim se kandidata Štimca” s nadom da će oni progutati ovu udicu. Uzalud! Svima je jasno da niti ja niti moj tim nemamo nikakvih repova, da se nikada nismo dogovarali ni o kakvim javnim poslovima u mračnim prostorijama i da nas zbog toga nitko ne drži u šaci. Da smo odlučni ići do kraja i da će sva istina o njihovim “marifetlucima” izaći na vidjelo kad moj tim i ja preuzmemo odgovornost za naš grad, bez obzira na to tko će nam biti suparnik u drugom krugu!
Riječani su me prepoznali. Kao onoga koji neće jesti jagode i piti skupocjene šampanjce dok njegovi građani kopaju po bajama za smeće. Riječani su me prepoznali kao onoga koji neće sudjelovati u igricama moćnika koji imaju ustvari iste gospodare – samo dresove mijenjaju po potrebi.
Čujem da im je velika frka. Već su dogovorene fotelje, mjesta, pozicije. I sada im ipak dolazim ja koji sve novo donosi. A oni mogu svoje dogovore lijepo baciti u koš za smeće. Utukli su milijune u propagandu, a narod nije nasjeo.
Promjena u cijeloj zemlji ustvari počinje od naše Rijeke‼️ Danas sam bio dobar dio dana na Krnjevu. Skejteri su mi izložili veliko nezadovoljstvo kada je masu našeg novca potrošeno na neadekvatan način. Neodgovorno, nestručno i neozbiljno.
Tako karakteristično za aktualnu gradsku vlast. Barem što se sporta tiče. Uredit ću taj park da bude najjači skejt park u Hrvatskoj. A momcima i curama dati priliku da sa stručnim savjetima sami kažu što i kako žele na Krnjevu
Pogledajte fotku. Imamo mnogo prijatelja. Imat ćemo ih još više. Riječani kuže da sam ja onaj koji donosi promjene. Nakon više od 30 godina vladanja SDP-a. Napokon, budimo uspavani grad

Koga ja želim za protivnika u drugom krugu?
➡️ skejteri će imati na Krnjevu najbolji skejt park u Hrvatskoj (onakav…

Objavljuje Miletić MarinNedjelja, 21. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari