"U TEŠKOM SAM ŠOKU"

Marin Miletić: Užas i gnjusobu pedofila treba najstrože sankcionirati!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“U teškom šoku sam nakon pročitane vijesti o pedofilu unutar katoličkih skauta”, napisao je danas u objavi na svome Facebook profilu Marin Miletić

U Rijeci je prije dva dana 24-godišnjak uhvaćen zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je objavilo da postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 24-godišnjak počinio kaznena djela na štetu 13-godišnje djevojčice i to od prosinca 2020. do lipnja 2021. godine na području jedne općine u Primorsko-goranskoj županiji.

Ispostavilo se, kako javlja Index, da je riječ o mladiću koji je bio predsjednik Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, iste organizacije koju je Mostov zastupnik Marin Miletić vodio prije odlaska u politiku.

Danas je na ovu vijesti putem objave na svom Facebook profilu žučno reagirao ogorčeni Marin Miletić.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“U teškom šoku sam nakon pročitane vijesti o pedofilu unutar katoličkih skauta. Posebno boli da je takav naslijedio lokalno vođenje katoličkih skauta Riječke nadbiskupije nakon što sam ja prije godinu i pol dana izašao iz organizacije.

Najoštrije osuđujem ovog i svakog drugog pedofila gdje god on bio i čime god se on bavio. Zločin pedofilije je najodvratniji i najgnjusniji čin koji odrastao čovjek može učiniti prema djeci.

I ova odvratnost pokazuje da nam je nužan antipedofilski zakon koji je najavio moj kolega Nikola Grmoja.

Za pedofile i one koji na bilo koji način brane ili promiču pedofiliju NEMA mjesta na slobodi u hrvatskom društvu.

Očekujem od institucija da će pravedno kazniti dotičnog pedofila koji je ovime izdao sve temelje katoličkih skauta, crkve i zdravog razuma.

Pozivam sve koji na bilo koji način dobiju bilo kakve informacije o bilo kojem pedofilu – neka odmah istog prijave policiji.”, napisao je Marin Miletić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari