LOKALNI IZBORI

MATULJI Peđa Grbin podržao Vedrana Kinkelu; U fokusu razvoj RZ Miklavija i rješenje prometnih gužvi u Matuljima!

Glavne teme razgovora bile su program i planovi koje Kinkela namjerava ostvariti kako bi u skoro vrijeme unio novu energiju i otvorio Općinu prema građanima i gospodarstvenicima

„SDP je u Matuljima napravio puno i zato mi je izuzetno drago da sada imamo Vedrana Kinkelu, mladog čovjeka s vizijom i novom energijom, koji će napraviti još i više za ljude ovog kraja. Gospodarstvo je temelj razvoja ove države i drago mi je da Kinkela u fokus svog programa stavlja projekt Radne zone Miklavije koji donosi nova radna mjesta. Pružit ćemo mu svu potrebnu pomoć na županijskoj i državnoj razini.“ kazao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin na današnjem susretu s kandidatom SDP-a za načelnika Općine Matulji, Vedranom Kinkelom.

Glavne teme razgovora bile su program i planovi koje Kinkela namjerava ostvariti kako bi u skoro vrijeme unio novu energiju i otvorio Općinu prema građanima i gospodarstvenicima.

Više u VIDEOPRILOGU:

Dva najvažnija projekta su konačno pokretanje Radne zone Miklavija i rješavanje svakodnevnih prometnih gužvi u centru Matulja za što Kinkela nudi rješenja koja će vrlo brzo rezultirati pomacima na zadovoljstvo građana i poduzetnika, a s obzirom da je nužna suradnja Općine, Primorsko-goranske županije i državnih institucija, imat će punu podršku vrha stranke.

Na projektu RZ Miklavija radi se već sedam godina i u ovom trenutku je dovršena pristupna cesta i poravnato 30 tisuća kvadrata zemljišta. Kinkela je najavio nastavak pripreme zemljišta te pronalazak investitora na čemu već radi sa svojim timom.

„Ovaj današnji susret početak je lobiranja za pokretanje Miklavije s ciljem da do kraja godine imamo još više poravnatog terena i prve hale koje će biti pokretač razvoja. Nakon sedam godina pokrećemo novu fazu ovog značajnog projekta koji donosi bolji život svim našim ljudima i otvara nekoliko tisuća novih radnih mjesta. Miklavija ne smije postati predmet političkih prepucavanja već u njemu treba naći zajednički interes i sinergiju u razvoju.“ – rekao je Kinkela.

Nakon Miklavije, Grbin i Kinkela otišli su do centra Matulja koji je svakodnevno opterećen prometnim gužvama. Rekonstrukcija raskrižja, koje je u ingerenciji Hrvatskih cesta, također je u prioritetnim planovima Vedrana Kinkele i njegovog tima, a danas je i za to dobio punu podršku vrha SDP-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari