LOKALNI IZBORI

Iva Rinčić i Davor Štimac te njihove liste predali više od 16.000 potpisa potpore

Davor Štimac i Iva Rinčić danas su predali više od 16.000 potpisa podrške kao potvrdu svoje kandidature za gradonačelnika Rijeke i primorsko-goransku županicu.

Tim okupljen u inicijativi Da štima grad predao je 3.020 potpisa za kandidaturu Davora Štimca za gradonačelnika Rijeke i 3.010 potpisa za Gradsko vijeće. Zbirno incijativa Da štima grad prikupila je 6.030 potpisa podrške građana Rijeke.

Tim okupljen oko Ive Rinčić predao je 5.264 potpisa za kandidaturu za županicu, te 5.260 potpisa podrške za kandidate na listi za Županijsku skupštinu PGŽ-a. Ukupno je predano 10.524 potpisa.

Ponukan dobrom atmosferom u svome timu, Davor Štimac zahvalio se građanima i volonterima na prikupljenim potpisima.

‘’U ovim kutijama ukupno je šest tisuća potpisa za mene kao gradonačelnika i našu listu za gradsko vijeće. Vjerujemo da smo ovim jasno pokazali da smo ozbiljna snaga koja ide prema pobjedi na ovim izborima i koja Rijeci donosi promjene. Drugačiji smo od vladajućih i želimo da naša Rijeka bude pozitivan primjer o kojem će se pričati.’’, zaključio je Davor Štimac.

Iva Rinčić je nakon predaje kandidacijskih lista iskazala zadovoljstvo činjenicom da je prikuplljeno više od 10.500 potpisa.

‘’Dakle, od jedne male nezavisne skupine građana, entuzijasta, koja je u ovu utakmicu krenula prije nešto više od mjesec dana, ponosno možemo reći da su se odazvali ljudi diljem županije i slali svoje potpise. To je zaista preraslo u pokret. Zahvaljujem na podršci svim stanovnicima naše županije i pozivam ih da izađu na izbore. Hvala vam, vidimo se 16. svibnja.’’, poziva Iva Rinčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari