NEMA RJEŠENJA U MRTVAŠKOJ

Medarić: Ravnatelju ŽLU Mali Lošinj Filipu Baliji upućene su prijetnje smrću

Na redovnom susretu s novinarima u riječkom središtu Primorsko-goranske županije, zamjenica župana Marina Medarić izvijestila je i o aktualnostima u u luci Mrtvaška gdje nikako da krene nastavak radova na izgradnji novog pristaništa

Zamjenica župana Medarić je rekla kako je na temelju pravomoćne građevinske dozvole investitor Županijska lučka uprava Mali Lošinj pokušao postaviti rampu kojom bi se do kraja ogradilo građevinsko područje i omogućio dolazak izvođača radova.

“Međutim, pojedinci su spriječili ograđivanje, a ravnatelju ŽLU Mali Lošinj Filipu Baliji upućene su prijetnje smrću i ubojstvom od strane brodara, člana Uprava tvrtke Porat-Ilovik”, rečeno je na konferenciji za medije.

Podsjetila je kako se unutar gradilišta nalazi osam automobila kojima se blokira nastavak građevinskih radova. Automobile njihovi vlasnici, unatoč brojnim dopisima i molbama, nisu uklonili, štoviše, postoji pokušaj ulaska novih, zaključila je svoje obraćanje medijima Zamjenica župana Marina Medarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari