ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

Miljenko Butković novi predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a

U vijećnici Grada Rijeke u ponedjeljak je održana izborna Skupština Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Skupštinarima je Veljko Karabaić, predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a u posljednja dva mandata, predstavio četverogodišnje programsko izvješće, nakon čega se pristupilo izboru novog predsjednika, dva dopredsjednika te novih članova Izvršnog i Nadzornog odbora Zajednice za mandatno razdoblje 2024.-2028. godine. Karabaić je obznanio prisutnima da neće predati kandidaturu za novi mandat te se svima zahvalio na višegodišnjoj suradnji.

Tom prigodom su se kratkim govorima i simboličnim poklonima dosadašnjem predsjedniku za doprinos županijskom sportu zahvalili Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu, Hrvoje Balen, direktor Ureda za programe sporta na lokalnoj razini te Darko Ivošević, dugogodišnji glavni tajnik i član Izvršnog odbora Zajednice sportova PGŽ-a.

Nakon provedene procedure i glasanja, za novog je predsjednika Zajednice sportova PGŽ-a izabran Miljenko Butković, dok će na funkcijama dopredsjednika u novom mandatnom razdoblju biti Darko Ivošević i Zoran Pjevalica.

Na kraju sjednice je predstavljen Sportski godišnjak za 2023. godinu kao i monografija “25 godina Zajednice sportova Primorsko-goranske županije”, autora Eduarda Hemara. U svom obraćanju Hemar je izrazio zadovoljstvo sa višegodišnjom suradnjom koja je do sada rezultirala s nekoliko vrlo vrijednih sportskih publikacija. Monografijom su obuhvaćene najvažnije aktivnosti i projekti Zajednice sportova PGŽ-a od osnutka do danas.

Po jedan primjerak monografije i godišnjaka dobili su svi članovi i gosti Skupštine ZS PGŽ-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari