GLAZBENI PREDAH

MINI-KONCERTI PO CIJELOJ RIJECI! Damir Urban svira Riječanima iz turističkog autobusa

Tijekom dana mini koncerti, u trajanju od desetak minuta, bit će održani na još 11 lokacija po cijeloj Rijeci

Danas, u petak, 17. travnja, u 11.30 sati, na Podvežici, u ulici Martina Kontuša (kod marketa Brodokomerc Nova), Damir Urban, Luka Toman i Sandi Bratonja će iz Turističkog autobusa održati prvi od 12 malih glazbenih nastupa – poklon svim Riječanima u vrijeme epidemije koronavirusom.

Tijekom dana mini koncerti, u trajanju od desetak minuta, bit će održani na još 11 lokacija po cijeloj Rijeci. Sve lokacije na kojima će se održavati svirke odabrane su na način da građani neometano mini koncert mogu pratiti bez napuštanja svojih domova, prozora i balkona.

Cjelodnevna mini turneja po riječkim kvartovima iz Turističkog autobusa održava se na inicijativu Damira Urbana i uz potporu Grada Rijeke, a kao poklon svim građanima te kao podrška inicijativi #ostanidoma kao mjere sprječavanja širenja epidemije koronavirusom.

Mole se građani da poštuju mjeru socijalne distance, ključnu u borbi sprječavanja zaraze, i da se ne okupljaju na ulici nego da koncerte prate iz svojih kuća i stanova, odnosno s balkona i prozora.

Upravo iz tih razloga lokacije preostalih koncerata neće biti unaprijed objavljene, jer se očekuje od građana da koncerte prate sa svojih prozora, balkona ili udaljenijih mjesta kako se ne bi stvarale gužve i poništavale mjere socijalnog distanciranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari