SAMO RIJEKA!

Video | (FOTO, VIDEO) “OVO JE FANTASTIČNO!” Urbanov koncert iz turističkog autobusa izazvao ogromno zanimanje Riječana

Foto: Mateo Levak/RiPortal.hr

Građani su zamoljeni da se drže propisane socijalne distance i da koncert prate s balkona i prozora, no neki nisu mogli izdržati pa su se okupili oko autobusa

Ideja Damira Urbana potpomognuta iz Grada Rijeke, o kratkim , desetominutnim koncertima s turističkog autobusa koji će se tijekom dana zaustaviit na 12 riječkih lokacija, naišla je na oduševljenje Riječanki i Riječana!

Već prvi iz niza koncerata, onaj na Podvežici – čija je lokacija jedina otkrivena unaprijed – izazvao je brdo emocija kod građana koji su jedva dočekali “mrvicu” povratka na staro, barem kratkotrajnu iluziju normalnog života kada smo neometani mjerama socijalnog distanciranja uživali u druženju, šetnji, koncertima…

Prvi iz niza današnjih koncerata održan je na Podvežici, kod marketa Brodokomerc Nova), a svirali su i pjevali Damir Urban, Luka Toman i Sandi Bratonja, na katu Turističkog autobusa.

“Ovo je fantastično”, jednodušan je komentar koji smo čuli od najmanje desetak Riječanki i Riječana okupljanih na balkonima, prozorima ali i ulici.

Taj dar svim Riječanima u vrijeme epidemije koronavirusom privukao je veliku pažnju pa možemo reći da su ga unatoč nepovoljnim okolnostima pratile stotine Riječana. Ako im pribrojimo i gledatelje live-prijenosa na Facebook profilu Riportala, taj broj penje se i na gotovo deset tisuća – za sada!