DOMAĆI PROIZVODI OPG-OVACA

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković sutra stiže na Zeleni Kastav

Na kastavskoj Fortici, u subotu, 27. lipnja od 9 do 13 sati održat će se 58. po redu “Zeleni Kastav”, svima već dobro poznata manifestacija koja okuplja brojne građane željne nabavke domaćih proizvoda
Na 58. „Zelenom Kastvu“ sudjelovati će 33 sudionika, a kao i svaki put do sada u ponudi će biti proizvodi raznih OPG-a. Svoje ćete frižidere i smoćnice moći napuniti domaćim i ekološki uzgojenim voćem i povrćem, bit će tu i kozmetike, raznih ulja, rakija, likera, sireva i mliječnih proizvoda, ali i raznih rukotvorina, kao i platnenih pelena i drugih korisnih stvari za bebe, sve naravno proizvedeno od prirodnih materijala.
Kako je istaknula koordinatorica sajma Irena Kukurin Barić, Zeleni Kastav će ovoga puta imati i jednu posebnu gošću.
“Pozvali smo u goste ministricu poljoprivrede Mariju Vučković i ona je prihvatila poziv što nas jako veseli. Vjerujemo da će podržati male proizvođače koji proizvode po principima ekološke, organske ili biodinamičke poljoprivrede, ljude koji sa beskrajno puno ljubavi i rada uzgajaju i proizvode sve ono što imamo u ponudi sajma. I vjerujte, profit nije osnovna vodilja svih tih marljivih ljudi, svatko od njih u sebi ima “ono nešto drugo. Osnovali smo udrugu sudionika i volontera – udrugu “Zeleni Kastav”, planiramo je aktivirati i krenuti u realizaciju mnogih planova, a da bismo sve to mogli, netko nas mora podržati i pomoći”, istaknula je Kukurin Barić i pozvala sve zainteresirane da im se u subotu pridruže na Kastvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari