LJETNI ŠUŠUR U RIJECI

Mislili ste da ovo ljeto u Rijeci neće biti zabavno? Pogledajte što je sve pred nama!

Ovogodišnjom Fiumankom krećemo u izuzetno bogato riječko ljeto događanja. I ove godine brojna su događanja, tradicionalna i nova, koja obogaćuju ljetnu sezonu i turističku ponudu gdje se za svakog ponešto može pronaći.

Krenuli smo s Fiumankom koja svoj vrhunac ima u subotu 12.6. održavanjem tradicionalne 22. Fiumanke točno u podne. Ali Fiumanka su i brojna druga popratna događanja koja se odvijaju cijeli tjedan i promoviraju  Rijeku kao nautičku destinaciju.

Posjetite Placu pod zvjezdanim riječkim nebom koja i ove godine od 11. do 13. lipnja predstavlja lokalne umjetnike i male proizvođače rukotvorina, suvenira i kozmetike na Trgu 128. brigade HV-a. Uživajte u ovom bogatom lipanjskom vikendu i ribarskim večerima na Gatu Karoline Riječke, koncertima Borisa Štoka i Jonathana, događanjima povodom Dana sv. Vida i Wine EnoGastro Vip Eventu.

Lipanj je i uvod u izuzetno ljeto koje je pred nama, brojna su i raznovrsna događanja koja nam se spremaju i na kojima svi mogu pronaći nešto za sebe. Nova i tradicionalna događanja koja nam slijede kao Ljeto na Gradini, Kvarnerski festival vina WINERI, Food Truck Festival Rijeka, Noći riječkih trgova, LEN Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu, Kvarner pliva, Festival Porto Etno, Ljeto na Kantridi, Povijesni spektakl Povratak Frankopana, Pul Kaštela, glazbene večeri na terasi Hotela Continental, Riječke stepenice, FINA svjetski kup u daljinskom plivanju, Festival melodija Istre i Kvarnera – MIK, Festival mitova i legendi Istre i Kvarnera MALIK FEST, 5. History film festival, Regata 1000 otoka, Kvarnerski festival mora FIUMARE, Međunarodna biciklistička utrka CRO RACE i brojna druga događanja, koncerti i izložbe.

Sve informacije o ovim i brojnim drugim događanjima možete pronaći na mrežnim stranicama Turističke zajednice grada Rijeke www.visitRijeka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari