ESKIVIRANJE U 'BORBI ZA RIJEKU'

Mlada gradska vijećnica oplela po Miletiću: “Radit će za građane?! Od sedam sjednica bio je samo na – dvije!”

Mlada gradska vijećnica oplela po Miletiću: “Radit će za građane?! Od sedam sjednica bio je samo na – dvije!”

U Rijeci se danas održava 7. sjednica Gradskog vijeća. Nisu prisutni svi koji bi trebali biti prisutni

U Rijeci se danas održava 7. sjednica Gradskog vijeća na kojoj još jednom nije prisutan MOST-ov gradski vijećnik Marin Miletić.

Po svemu sudeći, razlog bi ovoga puta mogao biti – post u znak protesta zbog ruske invazije na Hrvatsku?!

Naime, Marin Miletić se danas oglasio objavom na svom službenom profilu u kojoj dakako  osuđuje rat a lobira za mir, s pozivom na – post.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Mir! Mir! Mir na Zemlji dajte ljudima. U ovom teškom trenutku za narod Ukrajine molimo i postimo za mir. Tko god želi mir, radi da bude – mir, je od istine i svjetla. Tko god sije smrt, tko se zalaže za rat, za smrt, za tamu i ne može biti drugo nego sin mraka. Ima jedan Kralj pred kojim će pasti i ti vladari sjena i dobiti pravednu plaću za svoj život. I za sve one oduzete živote za koje će Gospodar Svemira tražiti račun.
Neka se Gospodin smiluje ovome svijetu.“, napisao je Marin Miletić.

No, istodobno, Marin Miletić – inače i nekadašnji kandidat za gradonačelnika Rijeke iz redova političke stranke MOST – ni danas se kao gradski vijećnik nije pojavio na sjednici Gradskog vijeća.

Zasmetalo je to posebno mladu gradsku vijećnicu iz redova SDP-a Ivanu Pricu koja smatra da nedolazak na sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke u najmanju ruku nije najbolji način borbe za boljitak grada, što se mahnito najavljivalo i provlačilo u predizbornoj kampanji Marina Miletića za riječkog gradonačelnika.

No najbolje je da poruku mlade gradske vijećnice pročitate sami.

Njezinu objavu posvećenu ‘nevidljivom’ Miletiću prenosimo u cijelosti:

I tako, dok Marin Miletić posti, u Rijeci se održava 7. sjednica Gradskog vijeća, na kojoj on OPET nije prisutan. Zapravo, ako se pogleda statistika na koliko je sjednica bio prisutan, odgovor je na dvije. Dvije od sedam sjednica (dokaz u komentarima).

Čovjek koji je bio kandidat za gradonačelnika Grada Rijeke.
Na prošloj sjednici Gradskog vijeća glasao je samo PROTIV proračuna, nakon čega je otišao sa sjednice te nije glasao niti o jednoj drugoj točki.

Ponavljam, čovjek koji je bio kandidat za gradonačelnika.

Postoji opcija da gradski vijećnik, koji nije u mogućnosti biti aktivan ili koji ne želi raditi, stavi svoj mandat u mirovanje te da se umjesto njega odredi zamjenik člana. To bi bilo odgovorno ponašanje, ali ne… Za vrijeme dok Gradsko vijeće odlučuje o pitanjima koja su bitna svim građanima Rijeke, Miletić posti….

Da se razumijemo, osuđujem napad Rusije na Ukrajinu, ali istom razumijem koliko je bitna funkcija člana Gradskog vijeća.

Nije bitno biti izabran na funkciju. Bitno je povjerenje građana zaslužiti i opravdati.”, napisala je Ivana Prica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari