MLADI LISTE ZA RIJEKU: Ostanimo i borimo se za našu Rijeku

Na Skupštini mladih Liste za Rijeku (mladi autonomisti) održanoj u Rijeci izabrano je novo predsjedništvo te organizacije

Na Skupštini mladih Liste za Rijeku (mladi autonomisti) održanoj u Rijeci izabrano je novo predsjedništvo te organizacije u sastavu Helena Gazdek, Valentina Mikec, Valentina Vozila, Marino Rempešić, Ivan Marin, Anastasiia Arvat i Filip Jakovac koji ostaje na poziciji predsjednika podmlatka stranke.

Na skupštini su dogovoreni brojni humanitarni, ekološki i lokalpatriotski projekti kojima će se mladi Liste za Rijeku baviti u predstojećem razdoblju, a prve akcije uređenja i uljepšavanja grada kreću već početkom idućeg mjeseca.

– Nećemo dozvoliti da nam grad demografski, kulturno i ekološki propada. Želimo u Rijeci ostati i boriti se za bolji život nas i našeg grada, istaknuo je predsjednik mladih Liste za Rijeku Filip Jakovac nakon skupštine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari